Hebbedingetjes

Hebbedingetje: Noble collection chocolate frog.

Howdy !
Ik ben een grote fan van Harry Potter. Mijn verzameling aan memorabilia loopt inmiddels een beetje uit de hand. Toch kon ik het niet laten toen ik laatst een replica van een chocolade kikker tegen kwam, mét plaatje van een beroemde tovenaar! Vandaag bespreek ik dit product graag met jullie.

De chocolade kikker is onderdeel van de Noble Collection. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van replica’s. Naast items van Harry Potter hebben zij onder andere ook artikelen van Lord of the Rings, DC comics en Game of Thrones.

Ik vond de chocolade kikker voor 17 euro (exclusief verzendkosten) bij Zavvi. Het duurde ongeveer een week voordat hij binnen was, al ik het niet mis heb bevindt Zavvi zich in het Verenigd Koninkrijk en gezien de huidige omstandig heden vond ik dat nog redelijk snel. Ik hoor wel eens dat mensen problemen gehad met Zavvi, maar ik heb er zelf nog geen vervelende ervaringen mee en ik heb toch al flik wat bij ze besteld. Het product kwam goed verpakt binnen en zat in een mooie doos.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat de kikker niet eetbaar is, hij is van een soort silicone of rubberachtige substantie. Hij is lekker beweegbaar en voelt een beetje als een stressspeeltje. De kwaliteit is heel goed en hij is ook redelijk groot, hij past ongeveer in de palm van mijn hand. Het is dus ook echt een verzamelitem om tentoon stellen.

Het kaartje dat bij de kikker zit is voor iedereen het zelfde, Albus Dumbledore, die kennelijk houdt van kamermuziek en bowlen. De kaart is een beetje het zelfde als een 3D-boekenlegger, de afbeelding beweeg dus een heel klein beetje, net als die van Harry. Het tekstje op de achterkant is hetzelfde als die in het boek en de film, wat ik een leuk detail vind. Ik had liever gezien dat er meer kaartjes bij zaten of dat je de optie had gehad om te kiezen, ik ben namelijk niet echt een fan van Dumbledore…

Considered by many the greatest wizard of modern times, Dumbledore is particularly famous for his defeat of the Dark Wizard Grindelwald in 1945, for the discovery of the twelve uses of dragon’s blood, and his work on alchemy with his partner, Nicolas Flamel. Professor Dumbledore enjoys chamber music and ten-pin bowling

Harry Potter and the Philosopher’s stone, hoofdstuk 6, the journey from platform nine and three-quarters

Het doosje waar de kikker inzit is van een stevig en hard plastic en ziet er prachtig uit. De details op het doosje zijn super gaaf en hij lijkt precies op het snoepgoed die Harry en Ron nuttigen tijdens hun eerste rit naar Hogwarts. Ik ben erg blij dat het zo’n stevig doosje is en het niet om een papieren vodje gaat, het draagt echt bij aan het gevoel van luxe. Ik ben super blij met dit item en ik ben ook zeker van plan om meer items van de Noble Collection aan te schaffen, de chocolate frog is al een mooi begin.


Hebben jullie ook nog leuke verzamel items die ik zeker moet bekijken? Laat het me weten!

So long,
Nina

Howdy! Ik ben Nina, een tweeëntwintige jaar jonge geschiedenis student die dol is op lezen, het drinken van thee en het kijken van films.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: