Hebbedingetjes

Kleine shopjes liefde

Howdy!
Ik koop graag – en soms net iets te veel – bij kleine winkeltjes voor leuke hebbedingetjes voor mijn kamer of mijn instagram. Nu leek het me wel eens leuk om mijn favoriete -Nederlandse- winkeltjes in het zonnetje te zetten!

Dutchdoodling
DutchDoodling is mijn favoriet als het op bookish kaartjes aankomt. Het zijn super leuke kaartjes om in mijn boekenkasten te zetten of om foto’s mee te maken. Verder heeft deze shop ook leuke boekenleggers die ik regelmatig gebruik.

Vooral de herfstcollectie vond ik super leuk en ik gebruik deze dan ook regelmatig in mijn foto’s. Nu heeft Manon een Winterbox aangekondigd voor later dit jaar waar ik ook mega naar uitkijk! Er zitten super veel leuke items in, onder andere een booksleeve, een kaarsje en wintersokken! Ik kan niet wachten tot de box geleverd wordt in november.
Ik vind het prachtig om te zien wat Manon elke keer verzint en ik kijk elke keer uit naar een nieuwe release.
Het leuke is dat het echt one of a kind items zijn – de boekenleggers worden wel vaker gedrukt- dus je hebt echt iets unieks!

Ik heb de eer om tot eind oktober 2020 een Rep te zijn voor DutchDoodling! Je kunt mijn code COWGIRL10 gebruiken voor een fijne korting.
Manon is super leuk om mee samen te werken en ik word keer op keer enthousiast als ik zie waar ze nu weer mee komt! Zo komen dit weekend blind date with a book online wat ik zó’n leuk idee vind! Je krijgt dan – aan de hand van een korte beschrijving – een boek thuisgestuurd zonder dat je weet wat het is!
Het is de eerste keer dat ik mag reppen voor een bedrijfje en het is een hele fijne ervaring geweest. Nogmaals super bedankt voor de afgelopen drie maanden Manon, ik heb er heel erg van genoten!
De link naar de shop vind je hier!

Iginiting Imagination
Een tijdje geleden ontdekte ik Igniting Imagination en sinds dien ben ik helemaal verliefd op dit shopje.
Ze verkoopt voornamelijk kaarsen, maar er zijn ook boekenleggers, booksleeves, thee en scrunchies. Ik heb inmiddels al een flinke verzameling van haar kaarsjes in huis en ze ruiken stuk voor stuk super lekker.


Wat ik ook leuk vind is de Create Your Own optie voor zowel de booksleeves, thee en kaarsjes. Met mijn allergieën is het soms lastig om een thee of kaarsje te vinden met een thema dat ik leuk vind die ook een smaak/geur heeft die me wat lijkt én waar ik geen opgezwollen gezicht van krijg. Met de CYO optie kan ik een label kiezen en een geurtje waar ik van kan genieten!

Sharon stuurt me ook wel eens een DM als een item die ik heel graag wil weer op voorraad komt. Ik vind dat persoonlijke tintje super leuk en het zorgt er voor dat ik steeds weer bij haar shop terug kom als ik weer wat zoek.

Nu mag ik vanaf november 2020 een Rep zijn voor Sharon’s website. Iets wat ik super leuk vind en ik kan niet wachten om te zien wat de komende vier maanden gaan brengen!
Ik zal hier op een later moment mijn persoonlijke code neerzetten.
De link naar de website vind je hier!

Letters and Lights
Letters and Lights is het bedrijfje waarbij ik voor het eerst geurkaarsjes kocht. Sindsdien ben ik een enorme fan. Ik ben vooral dol op haar kaarsjes, ik kocht recentelijk Twilight en dat is mijn persoonlijke favoriet. Hij ruikt zooo lekker!

De kaarsjes zijn van sojawas, dat is ten eerste heel milieuvriendelijk en ten tweede gaat dit veel langer mee dan paraffinekaarsen. Zelfs de kleine kaarsjes gaan tot wel 12 uur mee! Tevens heeft deze shop ook boekenleggers en kaarten die ik super leuk vind! Het zijn leuke aanvullingen op mijn boekenplanken en mijn verzamelingen.
Er is laats iets mis gegaan met mijn bestelling en dat werd super snel en goed opgelost, iets wat ik altijd heel belangrijk vind.
De link naar de website vind je hier

Oktoberdotsshop
Oktoberdotsshop is voor mij dé plek waar ik heen ga als ik opzoek ben naar nieuwe boekenleggers. Ze zijn prachtig en de prijs is ook nog eens leuk! De boekenleggers zijn heel stevig en de ontwerpen prachtig. Ze glimmen heel mooi en de foto’s don’t do justice. Ik kan er nog steeds niet over uit hóé mooi ze zijn. Ik gebruik ze dan ook heel graag en ook in mijn insta foto’s krijgen ze regelmatig een plekje. De verzending is super snel en ze worden altijd heel goed verpakt. Ik vind het ook altijd leuk om items van deze shop als cadeautje te doen omdat ze gewoon zó mooi zijn!
De link naar we website vind je hier

Ik ben benieuwd of jullie ook favoriete webshops hebben! Laat het me dan weten! Binnenkort zal ik een deel twee maken, met shops die niet in uit Nederland komen, want ook buiten ons kleine landje is er genoeg leuks te vinden!

So long,
Nina

Howdy! Ik ben Billy, een vierentwintig jaar jonge geschiedenis student die dol is op lezen, het drinken van thee en het kijken van films.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: