Overig

Waarom ik geen TBR meer ga maken

Howdy!
Daar ben ik weer, tentamens kwamen even tussen het schrijven van blogs. Gezien het feit ik toch graag mijn tweede jaar nu wél wil halen besloot ik eventjes niet te bloggen. Maar guess who’s backk.

Normaal gesproken plaats ik op de eerste maandag altijd een TBR, maar vandaag even niet. Het is me al een aantal maanden niet meer gelukt om me aan mijn TBR te houden.
Er komt elke keer weer van alles tussen door of ik heb gewoon een gigantische readingslump. Vandaar dat ik besloten heb om tot het eind van het jaar geen TBR meer te maken, maar gewoon lekker te lezen waar ik zin in heb. Er komen de komende paar weken suuppper veel leuke boeken uit waar ik heel veel zin in heb en ik wil die gewoon kunnen oppakken zonder me schuldig te voelen over mijn TBR die ik laat liggen. Cemetery Boys ligt toch al een aardig tijdje zielig op mijn nachtkastje…
Ik vind het soms nog wel eens lastig om ‘zomaar’ een boek op te pakken, want ik had toch een lijstje gemaakt? Ik ga de laatste twee maanden dus nogal tegen mijn eigen principes in een beetje freestylen. We zien wel hoe het gaat lopen.
Voor nu ga ik dus op mijn eigen tempo de laatste zes boeken voor mijn reading goal lezen, want ik ben er nu toch echt bijna.
Vanaf het nieuwe jaar wil ik het wel weer gaan doen, ik heb daar een hele goede rede voor, daarover snel meer…

In ander nieuws, ik ben sinds vandaag naast boekenfanaat ook columnist! Ik mag elke twee weken voor het online journalistieke platform van de Hoge School van Arnhem en Nijmegen!
Mijn eerste column staat online en je kunt elke twee weken een spiksplinternieuwe verwachten! De eerste vind je hier en gaat over mijn verhuizing van het platteland naar de grote stad.
Het is nog een beetje gek om te beseffen dat ik nu een bijbaantje heb als columnist!

Verder wil ik ook weer heel graag verder met het maken van video’s op Youtube! Ik heb er zelfs zo’n hippe lamp voor aangeschaft, die trouwens ook heel fijn is tijdens het maken van foto’s.
Ik hoop woensdag weer een video online te kunnen zetten, als ik tussen de hectiek van mijn tentamens tijd ga vinden om de video te editen. Ik heb dus besloten om van drie wekelijkse blogs (wat toch al niet helemaal te doen was) terug te gaan naar twee. Dus elke maandag en vrijdag een nieuwe blog en dan op woensdag een video 🙂

Excuses voor de kortere blog, maar ik weet nog steeds de vermogens klasses van Solon niet uit mijn hoofd, dus ik moet heel snel weer gaan leren.

Oh en voor het geval je er benieuwd naar was, ik las één boek van mijn TBR uit oktober, niet heel veel dus.

So long,
Nina

Howdy! Ik ben Billy, een vierentwintig jaar jonge geschiedenis student die dol is op lezen, het drinken van thee en het kijken van films.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: