Boekrecensies

Boekrecensie: het Heartstopper Jaarboek 🐄🐄🐄🐄🐄


Ik wacht al enige tijd nogal ongeduldig op het vijfde Heartstopper deel. Oseman neemt diens tijd, wat ook wel mag, want aan een Netflix serie werken lijkt me tamelijk lastig. Gelukkig is daar in de tussentijd het Heartstopper Jaarboek, toch nog extra Heartstopper in mijn leven.

Algemene informatie

Het Heartstopper Jaarboek is geschreven door Alice Oseman (zij/die). Het boek heeft 160 bladzijden en is (in vertaling door Niels van Eekelen) uitgegeven door BestOfYA in 2022. hHet Heartstopper Jaarboek valt binnen het Young Adult  en wordt verteld uit een personale verteller. Het Heartstopper Jaarboek is een extraatje in de de Heartstopper serie.

In het boek volgen we Alice die ons aan de hand meeneemt door de wereld van Heartstopper. We leren meer over de personages, het ontstaansproces en krijgen een heleboel leuke tekeningen te zien.

Trigger warning voor de volgende onderwerpen:
Nope, alleen blije dingen in het boek, mag ook wel eens.

Recensie
Kijk, ik ga niet liegen, voordat ik het boek opensloeg wist ik al dat het vijf koetjes zou zijn. Dus we beginnen dit keer de recensie met de eindbeoordeling, vijf, alstublieft. 🐄🐄🐄🐄🐄
Het is een heerlijke aanvulling voor elke Heartstopper fan, extra achtergrond informatie, mini comics en dat allemaal in kleur.

Het Heartstopper Jaarboek is 160 paginas puur genieten, wat ben ik blij dat ze dit boek ook vertaald hebben. Ik word er zo intens gelukkig van. Ik heb leerlingen die Heartstopper lezen en elke keer als er eentje hun exemplaar aan me laat zien groeit mijn hart een beetje.
Oh en als je de eerste druk koopt zit er nog een leuke boekenlegger bij ook, nog een leuke verrassing!
Het is dus een beetje een lang verhaal, maar dan heel kort. Ik ben dol op Heartstopper, dus het Het Heartstopper Jaarboek is niets minder dan perfect.

Ik wil de uitgever van harte bedanken voor het exemplaar, hij heeft een prachtig plekje in mijn boekenkast.

So long,
Billy

Je kunt het boek hier bestellen
Bol.com
Of natuurlijk bij de lokale boekhandel.

Howdy! Ik ben Billy, een vierentwintig jaar jonge geschiedenis student die dol is op lezen, het drinken van thee en het kijken van films.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *