Over en Contact

Howdy! Ik ben Billy, een vijfentwintig jarige geschiedenis docent die dol is op lezen, het drinken van thee en het bekijken van films. Nu verveel ik regelmatig mijn vrienden en familie regelmatig met mijn gefangirl, om hun een beetje te ontlasten – en om meer mensen te bereiken die dezelfde interesses hebben – ben ik deze blog begonnen.

Ik ben dol op Young Adult (YA), New Adult (NA), Middle Grade (MG), fantasy en historische non-fictie. Van een goede murder mystery loop ik ook niet weg.
Op gebied van films ben ik van alle markten thuis, ik maak er geen geheim van dat ik verzot ben op animatiefilms en sci-fi. Verder heb ik een zwak voor Duitse jeugdfilms, ze zijn regelmatig taboe doorbrekend en het acteerwerk is verrassend goed.


Kleine site note, spelling en grammatica is niet mijn sterkste punt, ik geef nou eenmaal geschiedenis, geen Nederlands. Ik excuseer mij dan nu al voor spelfouten.

Volg me terwijl ik lees, kijk en thee drink.
Je kunt me ook volgen op Instagram, Goodreads en TikTok, linkjes in het balkje bovenaan.

Voor contact en samenwerkingen ben ik te bereiken op de volgende manieren:
Email thereadingcowgirl@gmail.com
Instagram @thereadingcowgirl
Tiktok BillyLeest