Beoordelingen en rating

Koetjesrating
Voor mijn recensies werk ik met een koetjesrating, – gebaseerd op de standaard sterren rating en het feit dat ik van koeien hou- deze loopt van een koetje (🐄) tot vijf koetjes (🐄🐄🐄🐄🐄)

Een koetje, (🐄) ik vond dit een absoluut prutje, ik raad het absoluut niet aan en het is een wonder als het boek in mijn kast blijft staan. Dat ik het überhaupt heb uitgelezen….

Twee koetjes (🐄🐄), het was niet extreem slecht, maar het was geen goed boek, ik raad het niet aan, tenzij je heel nieuwsgierig bent. Ik heb problemen met meerdere aspecten in het verhaal of de schrijfwijze.

Drie koetjes (🐄🐄🐄), het was een leuk en vermakelijk boek. Het las lekker weg en ik heb een fijne tijd gehad. Echter zijn er een aantal dingen die ik minder vond of waar ik over viel. Ik raad het boek aan.

Vier koetjes (🐄🐄🐄🐄), het boek was super! Ik heb er veel van genoten en was dol op het verhaal. Waarschijnlijk wil ik meer van deze schrijver lezen en als er een vervolg op is heb ik het waarschijnlijk al besteld. Ik raad het boek van harte aan.

Vijf koetjes (🐄🐄🐄🐄🐄), het boek was geweldig. Ik vond het zo leuk dat ik het jammer vond dat ik het uit had. Ik ga het waarschijnlijk nog een keer lezen, of zes keer. Ik zal er de komende twee weken niet over ophouden. Als je dit boek niet leuk vind voel ik me waarschijnlijk persoonlijk aangevallen.
Echter betekend dit niet dat het boek geen problemen heeft.